Prof. Assoc. Dr. Bernard Dosti

Institucioni: Rektorati i Universitetit të Tiranës

Pozicioni i punës: Zv/ Rektor

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +355 4 2222547

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu