Karta Europiane për Kërkuesit Shkencor

 

karta evopiane e kerkuesit shkencore

Universiteti i Tiranës është pjesë e “Rrjetit Europian Euraxess” dhe ka firmosur dokumentin formal “The European Charter for Researchers and the Code of Conduct for the Recruitment of Researchers”.

Firmosja e dokumentit pritet të sjellë për Universitetin e Tiranës shumë risi dhe do të ndihmojë në integrimin sa më të mirë në tregun e përbashkët Europian për Kërkuesit Shkencor dhe në rritjen e lëvizshmërisë në vëndet e BE-së për kërkuesit dhe stafin akademik.

Universitetet  që kanë firmosur “The European Charter for Researchers” and The Code of Conduct for the Recruitment of Researchers” i gjeni në adresën e web:

http://ec.europa.eu/euraxess/index.cfm/rights/charterAndCode

Për më shumë informacion mbi parimet dhe principet që mbart Karta Europiane për Kërkuesit Shkencor dhe Kodi i Sjelljes për Rekrutimin e Kërkuesve Shkecorë mund të shkarkoni një kopje të përkthyer të dokumentit këtu.

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu K. Shkencor Karta Europiane për Kërkuesit Shkencor