Informacion rreth Portalit

 

Të gjithë studentët për të aksesuar tek Portali ju lutemi klikoni më poshtë :

                                 

 

Të gjithë stafi i Universitetit të Tiranës për të aksesuar tek Portali ju lutemi klikoni më poshtë :

                         

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Studentët Portali Universitar