Koordinator për të drejtën e informimit

Koordinatori për të drejtën e informimit i Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Jorida  Çela

Email:       jorida.cela@unitir.edu.al

Tel:           04 2268402

Adresa:     Sheshi "Nënë Tereza", Godina e Rektoratit, Kati i dyte, Tiranë 

Orari:        E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30

                   E Premte              08:00 - 14:00

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Rreth nesh Programi i Transparencës Koordinator për të drejtën e informimit