Drejtoria e Auditit të Brendshëm

Drejtoria e Auditit të Brendshëm

Sektori i Auditit të Brendshëm

Sektori i Auditimit të Performancës

 

Në dokumentacionin e mëposhtëm paraqitet Programi Vjetor i Auditimit Viti 2015

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu