Drejtoria e Menaxhimit të Fondeve dhe Investimeve

Më poshë bashkëngjitur paraqiten kontratat e lidhura prej datës 02.11.2014 e në vijim : 

 

          

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Rreth nesh Programi i Transparencës Drejtoria e Menaxhimit të Fondeve dhe Investimeve