Organika e personelit mesimore FSHS

Organika analitike e personelit akademik të Fakultetit të Shkencave Sociale
           
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Edmond Spiro Rapti Prof. Dekan
2 Petraq Manol Simo Doc. Dr Zv/Dekan
3 Blendi Luftulla Çeka Dr. Zv/Dekan
4 Orinda Luan Malltezi Dr. Zv/Dekane
           
Departamenti i Psikologjisë dhe Pedagogjisë    
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Theodhori Nasho Karaj Prof. Përgjegjës Departamenti
2 Edmond Spiro Rapti Prof. Dekan
3 Petraq Manol Simo Prof. Zv/Dekan
4 Nikoleta Nasi Mita Prof. Personel akademik
5 Zenel Rasip Orhani Prof.Asoc. Personel akademik
6 Adem Shahin Tamo Prof. Personel akademik
7 Livia Virgjil Nano Dr. Personel akademik
8 Artemisi Ylli Shehu Prof.Asoc. Personel akademik
9 Kozeta Dhimokrat Noti Dr. Personel akademik
10 Arjana Çuman Muçaj Prof.Asoc. Personel akademik
11 Migena Agim Buka Dr. Personel akademik
12 Blerta Perparim Bodinaku Dr. Personel akademik
13 Elvisa Vatë Sokoli Msc. Personel akademik
14 Eralda Muhamet Zhilla Dr. Personel akademik
15 Bardhyl Riza Musaj Prof. Personel akademik
16 Eglantina Ramazan Dervishi Dr. Personel akademik
17 Gerda Mirgjind Sula Dr. Personel akademik
18 Anila Bashkim Sulstarova Dr. Personel akademik
19 Edvin Perlat Lame  Dr. Personel akademik
20 Valbona Habil Sauku Dr. Personel akademik
21 Nada Gezim Kallçiu Dr. Personel akademik
22 Ornela Mentor Zhilla Dr. Personel akademik
23 Skerdi Yzeir Zahaj Dr. Personel akademik
24 Leticia Vasil Gusho/Papa Dr. Personel akademik
           
Departamenti i Punës dhe Politikës Sociale    
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Rudina Sabri Rama Prof.Asoc. Përgjegjëse Departamenti
2 Eliona Berdo Kulluri/Bimbashi Prof.Asoc. Personel akademik
3 Izela Vaxhid Tahsimi Prof.Asoc. Personel akademik
4 Juliana Gazmir Ajdini Prof.Asoc. Personel akademik
5 Veronika Vangjel Duci Prof.Asoc. Personel akademik
6 Elona Et' Them Dhëmbo Dr. Personel akademik
7 Irida Mehmet Agolli/Fasufi Prof.Asoc. Personel akademik
8 Edmond Skënder Dragoti Prof. Personel akademik
9 Edlira Tahir Haxhiymeri Prof. Personel akademik
10 Daniela Fetih Kalaja Prof.Asoc. Personel akademik
11 Marinela Sokrat Sota Prof.Asoc. Personel akademik
12 Fatlinda Burhan Berisha/Tahiri Prof.Asoc. Personel akademik
13 Erika Sami Bejko Dr. Personel akademik
14 Monika Thoma Cenameri/Taçi Dr. Personel akademik
15 Artur Besnik Rada Prof.Asoc. Personel akademik
16 Florian Urim Bejleri Dr. Personel akademik
17 Nevila Stavri Koçollari/Furxhiu Prof.Asoc. Personel akademik
18 Fiona Vadhi Todhri Prof.Asoc. Personel akademik
19 Eris Arqile Dhamo Dr. Personel akademik
20 Emanuela Shyqyri Ismaili Dr. Personel akademik
21 Miranda Enver Spahiu/Hysa Msc. Personel akademik
           
Departamenti i Sociologjisë      
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Brikena Gaqo Balli Prof.Asoc. Përgjegjëse Departamenti
2 Zyhdi Sherif Dervishi Prof. Personel akademik
3 Lorenc Andonaq Ligori Msc. Personel akademik
4 Julian Teki Bejko Dr. Personel akademik
5 Merita Urim Pone Doc. Dr. Personel akademik
6 Stela Theodhori Karaj Dr. Personel akademik
7 Grida Agim Duma/Shqina Prof.Asoc. Personel akademik
8 Blerina Astrit Hamzallari Msc. Personel akademik
9 Teuta Gezim Starova Dr. Personel akademik
10 Fatmir Myrto Zanaj Dr. Personel akademik
11 Brunilda Ahmet Zenelaga Dr. Personel akademik
           
Departamenti i Filozofisë      
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Aida Fadil Goga Dr. Përgjegjëse Departamenti
2 Zana Jorgji Sota/Strazimiri Dr. Personel akademik
3 Adriana Nuh Anxhaku Prof.Asoc. Personel akademik
4 Gjergj Demir Sinani Prof. Personel akademik
5 Ferit Fadil Baça Dr. Personel akademik
6 Ledian Jorgo Rusta Dr. Personel akademik
7 Majlinda Fehmi Keta Dr. Personel akademik
8 Alment Mentor Muho Dr. Personel akademik
           
Deprtamenti i Shkencave Politike      
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Aleksander Vangjel Kocani Prof. Përgjegjës Departamenti
2 Blendi Luftulla Çeka Dr. Zv/Dekan
3 Orinda Luan Malltezi Dr. Zv/Dekane
4 Merita Sotir Vaso/Xhumari Prof.Asoc. Personel akademik
5 Marsela Aristir Sako Dr. Personel akademik
6 Arlind Muhamet Qori Dr. Personel akademik
7 Dritan Veli Karadaku Dr. Personel akademik
8 Klejd Luan Këlliçi Dr. Personel akademik
9 Sofokli Sokrat Meksi Dr. Personel akademik
10 Klodiana Islam Beshku Dr. Personel akademik
11 Enis Gezim Sustarova Prof.Asoc. Personel akademik
12 Nysjola Vullnet Dhoga Dr. Personel akademik
13 Dhurata Skender Milori Dr. Personel akademik

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Fakultetet Fakultetet Fakulteti i Shkencave Sociale Organika e personelit mesimore FSHS