Organika e personelit mësimorë FHF

Organika analitike e Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë
         
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Sabri  Laci Prof.Dr. Dekan
2 Mimoza  Gjokutaj (Çano) Prof.Dr. Zv.Dekan
3 Agron Gjekmarkaj Dr. zv.Dekan
4 Ermal Baze Prof.Asoc. Zv.Dekan
         
Departamenti i Gjuhës        
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Dhimitri Bello Prof.Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Aljula Jubani Prof.Dr. Personel akademik 
3 Mimoza Gjokutaj (Çano) Prof.Dr. Zv.Dekan
4 Kristina Jano Prof.Dr. Personel akademik 
5 Sezai Rokaj Prof.Dr. Personel akademik 
6 Mimoza Kore Prof.Dr. Personel akademik 
7 Idriz Metani Prof.Asoc. Personel akademik 
8 Flora Koleci Prof.Asoc. Personel akademik 
9 Linda Mëniku Prof.Asoc. Personel akademik 
10 Rozana Rushiti Prof.Asoc. Personel akademik 
11 Kledi Satka Prof.Asoc. Personel akademik 
12 Anila Çepani Prof.Asoc. Personel akademik 
13 Lindita Xhanari Prof.Asoc. Personel akademik 
14 Albana Deda Doc.Dr. Personel akademik 
15 Ardian Doka Doc.Dr. Personel akademik 
16 Maklenë Çabej Doc.Dr. Personel akademik 
17 Etleva Shiroka Msc Personel akademik 
18 Elsa Skënderi Dr. Personel akademik 
  Departamenti i Letërsisë    
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Lili Sula Prof.Asoc. Pergjegjes Departamenti
2 Ymer Çiraku Prof.Dr. Personel akademik 
3 Dhurata Shehri Prof.Dr. Personel akademik 
4 Persida Asllani Prof.Dr. Personel akademik 
5 Adem Jakllari Prof.Dr. Personel akademik 
6 Kristaq Jorgo Prof.Asoc. Personel akademik 
7 Eldon Gjikaj Prof.Asoc. Personel akademik 
8 Anila Mullahi Prof.Asoc. Personel akademik 
9 Vjollca Osja Prof.Asoc. Personel akademik 
10 Viola Isufaj Prof.Asoc. Personel akademik 
11 Kastriot Gjikaj Doc.Dr. Personel akademik 
12 Agron Gjekmarkaj Dr. Personel akademik 
13 Erenestina Halili Dr. Personel akademik 
14 Eljon Doçe Dr. Personel akademik 
15 Arta Sula Dr. Personel akademik 
16 Edlira Macaj Dr. Personel akademik 
17 Lisandri Kola Dr. Personel akademik 
18 Belfjore Qose Dr. Personel akademik 
  Departamenti i Gazetarisë dhe i Komunikimit  
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Mark Marku Prof.Asoc. Pergjegjes Departamenti
2 Artan Fuga Prof.dr.Akademik Personel akademik 
3 Ramadan  Çipuri Doc.Dr. Personel akademik 
4 Gentiana Skura Prof.Asoc. Personel akademik 
5 Iris Luarasi Doc.Dr. Personel akademik 
6 Jonila Godolja Dr. Personel akademik 
7 Zylyftar Bregu Dr. Personel akademik 
8 Etleva Londo Dr. Personel akademik 
9 Rrapo Zguri Dr. Personel akademik 
10 Alban Tartari Dr. Personel akademik 
11 Ervin Goci Msc Personel akademik 
12 Raimonda Nelku Dr. Personel akademik 
13 Holta Shupo Msc Personel akademik 
14 Eno Popi Msc Personel akademik 
15 Loreta Zela Dr. Personel akademik 
  Departamenti i Historisë    
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Eva Tafili Prof.Asoc. Pergjegjes Departamenti
2 Valentina Duka Prof.Dr. personel akademik
3 Ilira Sulo Prof.Dr. Personel akademik  (Drejtor ISE)
4 Marin Haxhimihali Msc Personel akademik 
5 Petrit Nathanaili Prof.Dr. Personel akademik 
6 Esmeralda Kolaneci Dr. Personel akademik 
7 Ermal Baze Prof.Asoc. Personel akademik 
8 Andi Pinari Dr. Zv.Dekan
9 Enriketa Pandelejmoni Dr. Personel akademik 
10 Gentiana Kera Dr. Personel akademik 
11 Juliana Gjinko Dr. Personel akademik 
12 Andi Rembeci Msc Personel akademik 
13 Meljana Bregu Dr. Personel akademik 
14 Migena Leksoviku Prof.Dr. Personeli akademik
15 Çlirim Duro Prof.Asoc. Personeli akademik   
  Departamenti i Gjeografisë    
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Romeo Hanxhari Prof.Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Sabri Laçi Prof.Dr. Zv.Dekan
3 Dhimitër Doka Prof.Dr. Personel akademik
4 Sokol Axhemi Prof.Dr. Personel akademik
5 Merita Dollma Prof.Dr. Personel akademik
6 Skënder Sala Prof.Dr. Personel akademik
7 Ornela Hasrama Msc Personel akademik
8 Bilal Draçi Prof.Dr. Personel akademik
9 Pal Nikolli Prof.Dr. Personel akademik
10 Merita Karaguni Prof.Asoc. Personel akademik
11 Sonila Xhafa Prof.Asoc. Personel akademik
12 Sonila Papathimiu Prof.Asoc. Personel akademik
13 Jostina Dhimitri Prof.Asoc. Personel akademik
14 Albana Kosovrasti Doc.Dr. Personel akademik
15 Arben Belba Doc.Dr. Personel akademik
16 Andri Hoxha Dr. Personel akademik
17 Erka Çaro Dr. Personel akademik
18 Edlira Kola Dr. Personel akademik
19 Enkela  Begu Dr  Personel akademik
  Departamenti i Arkeologjisë dhe i Trashëgimisë Kulturore
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Lorenc Bejko Prof.Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Iris Pojani Prof.Dr. Personel akademik 
3 Artan Puto Prof.Asoc. Personel akademik 
4 Esmeralda Agolli Dr. Personel akademik 
5 Ogri Mane Msc Personel akademik 
6 Edlira Çaushi Msc Personel akademik 
7 Erinda Ndreçka Dr. Personel akademik 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu