Organika e personelit mësimorë FHF

Organika e personelit akademik të Fakultetit të Histori-Filologjisë
         
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksion
1 Sabri  Laci Prof.Dr. Dekan
2 Mimoza  Gjokutaj Prof.Dr. Zv.Dekan
3 Agron Gjekmarkaj Dr.  Zv.Dekan
4 Ermal Baze Prof.Asoc Zv.Dekan
         
1.Departamenti i Gjuhës     
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksion
1 Dhimitri Bello Prof.Dr. Përgjegjës
2 Aljula Jubani Prof.Dr. Personel akademik 
3 Mimoza Gjokutaj Prof.Dr. Zv.Dekan
4 Kristina Jano Prof.Dr. Personel akademik 
5 Mimoza Kore Prof.Dr. Personel akademik 
6 Idriz Metani Prof.Asoc. Personel akademik 
7 Flora Koleci Prof.Asoc. Personel akademik 
8 Linda Mëniku Prof.Asoc. Personel akademik 
9 Rozana Rushiti Prof.Asoc. Personel akademik 
10 Kledi Satka Prof.Asoc. Personel akademik 
11 Anila Çepani Prof.Asoc. Personel akademik 
12 Lindita Xhanari Prof.Asoc. Personel akademik 
13 Albana Deda Doc.Dr. Personel akademik 
14 Ardian Doka Doc.Dr. Personel akademik 
15 Maklenë Çabej Doc.Dr. Personel akademik 
16 Etleva Shiroka Msc Personel akademik 
17 Elsa Skënderi Dr. Personel akademik 
2.Departamenti i Letërsisë    
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksion
1 Lili Sula Prof.Asoc. Përgjegjës 
2 Ymer Çiraku Prof.Dr. Personel akademik 
3 Dhurata Shehri Prof.Dr. Personel akademik 
4 Adem Jakllari Prof.Dr. Personel akademik 
5 Kristaq Jorgo Prof.Asoc. Personel akademik 
6 Eldon Gjikaj Prof.Asoc. Personel akademik 
7 Anila Mullahi Prof.Asoc. Personel akademik 
8 Vjollca Osja Prof.Asoc. Personel akademik 
9 Viola Isufaj Prof.Asoc. Personel akademik 
10 Kastriot Gjikaj Doc.Dr. Personel akademik 
11 Agron Gjekmarkaj Dr. Zv.Dekan
12 Erenestina Halili Dr. Personel akademik 
13 Eljon Doçe Dr. Personel akademik 
14 Arta Sula Dr. Personel akademik 
15 Edlira Macaj Dr. Personel akademik 
16 Lisandri Kola Dr. Personel akademik 
17 Belfjore Qose Dr.   Personel akademik 
3.Departamenti i Gazetarisë dhe i Komunikimit  
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksion
1 Mark Marku Prof.Asoc. Përgjegjës 
2 Artan Fuga Prof.Dr.  Personel akademik 
3 Ramadan  Çipuri Doc.Dr. Personel akademik 
4 Gentiana Skura Prof.Asoc. Personel akademik 
5 Iris Luarasi Doc.Dr. Personel akademik 
6 Jonila Godolja Dr. Personel akademik 
7 Zylyftar Bregu Dr. Personel akademik 
8 Etleva Londo Dr. Personel akademik 
9 Rrapo Zguri Dr. Personel akademik 
10 Alban Tartari Dr. Personel akademik 
11 Ervin Goci Msc Personel akademik 
12 Raimonda Nelku Dr. Personel akademik 
13 Holta Shupo Msc Personel akademik 
14 Eno Popi Msc Personel akademik 
15 Loreta Zela Dr. Personel akademik 
4.Departamenti i Historisë     
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksion
1 Eva Tafili Prof.Asoc. Përgjegjës 
2 Ilira Sulo Prof.Dr. Personel akademik 
3 Marin Haxhimihali Msc.  Personel akademik 
4 Petrit Nathanaili Prof.Dr. Personel akademik 
5 Shaban Dervishi Prof.Asoc. Personel akademik 
6 Ermal Baze Prof.Asoc. Zv. Dekan
7 Andi Pinari Dr. Personel akademik 
8 Enriketa Pandelejmoni Dr. Personel akademik 
9 Gentiana Kera Dr. Zv. Rektore
10 Juliana Gjinko Dr.   Personel akademik 
11 Andi Rembeci Msc Personel akademik 
12 Meljana Bregu Dr.   Personel akademik 
13 Migena Leksoviku Prof.Dr. Personel akademik 
14 Çlirim Duro Prof.Asoc. Personel akademik 
5.Departamenti i Gjeografisë    
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksion
1 Romeo Hanxhari Prof.Dr. Përgjegjës 
2 Sabri Laçi Prof.Dr. Dekan
3 Dhimitër Doka Prof.Dr. Personel akademik
4 Sokol Axhemi Prof.Dr. Personel akademik
5 Merita Dollma Prof.Dr. Personel akademik
6 Skënder Sala Prof.Dr. Personel akademik
7 Ornela Hasrama Msc Personel akademik
8 Bilal Draçi Prof.Dr. Personel akademik
9 Pal Nikolli Prof.Dr. Personel akademik
10 Merita Karaguni Prof.Asoc. Personel akademik
11 Sonila Xhafa Prof.Asoc. Personel akademik
12 Sonila Papathimiu Prof.Asoc. Personel akademik
13 Jostina Dhimitri Prof.Asoc. Personel akademik
14 Albana Kosovrasti Doc.Dr. Personel akademik
15 Arben Belba Doc.Dr. Personel akademik
16 Andri Hoxha Dr. Personel akademik
17 Erka Çaro Dr. Personel akademik
18 Edlira Kola Dr.   Personel akademik
19 Enkela  Begu Dr.   Personel akademik
5.Departamenti i Arkeologjisë dhe Trashëgimisë Kulturore 
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksion
1 Lorenc Bejko Prof.Dr. Përgjegjës
2 Iris Pojani Prof.Dr. Personel akademik 
3 Artan Puto Prof.Asoc. Personel akademik 
4 Esmeralda Agolli Dr. Personel akademik 
5 Ogri Mane Msc Personel akademik 
6 Edlira Çaushi Msc Personel akademik 
7 Erinda Ndreçka Dr. Personel akademik 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu