Organika e personelit mësimorë IFBZ

Organika analitike e Institutit të Fizikës Bërthamore të Zbatuar
           
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Elida Bedri Bylyku Prof. Drejtore
           
Departamenti i Mbrojtjes nga Rrezatimi dhe Rrjetet e Monitorimit
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Sokrat Meco Amataj Prof. Përgjegjës Departamenti
2 Liljana Ropi Kola Prof. Asoc. Kërkues/Shkencor
3 Dritan Koli Prifti Dr. Kërkues/Shkencor
4 Irma Nosi Bërdufi Dr. Kërkues/Shkencor
5 Martin Ilir Skënderas Msc. Kërkues/Shkencor
           
Departamenti i Radiometrisë dhe Radiokimisë    
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Manjola Pëllumb Shyti Dr. Përgjegjëse Departamenti
2 Elida Bedri Bylyku Prof. Drejtore
3 Brunilda Hilmi Daci Prof.Asoc. Kërkues/shkencor
4 Florinda Velo Cfarku Dr. Kërkues/shkencor
5 Uarda Ilir Gjoka Dr. Kërkues/shkencor
6 Kozeta Gëzim Bode (Tushe) Msc. Kërkues/shkencor
           
Departamenti i Metodave Analitike Instrumentale  
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Nikolla Llazar Civici Prof. Përgjegjës Departamenti
2 Fatos Kahreman Ylli Prof. Kërkues/shkencor
3 Mirela Vehap Alushllari Dr. Kërkues/shkencor
4 Iris Xhelil Bakiri Msc. Kërkues/shkencor
5 Iris Hasan Tufa Msc. Kërkues/shkencor
6 Esmeralda Gjon Vataj Dr. Kërkues/shkencor

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri