Organika e personelit mësimorë IFBZ

Organika e personeli akademik e Institutit të Fizikës Bërthamore të Zbatuar.
         
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Elida  Bylyku  Prof. Drejtor 
         
         
1.Departamenti i  Mbrojtjes nga Rrezatimi dhe Rrjetet e Monitorimit 
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Entelë Gavoçi Prof.As.Dr Përgjegjës 
2 Liljana  Kola  Prof. As Personel akademik
3 Dritan  Prifti  Dr. Personel akademik
4 Irma  Bërdufi Msc. Personel akademik
5 Klotilda Nikaj Msc. Personel akademik
2.Departamenti i Radiometrisë dhe Radiokimisë
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Manjola  Shyti  Dr.  Përgjegjës 
2 Brunilda  Daci  Prof.As Personel akademik
3 Florinda  Cfarku  Dr.  Personel akademik
4 Uarda Gjoka Dr ( PhD) Personel akademik
5 Kozeta Bode (Tushe) Msc. Personel akademik
6 Elida  Bylyku  Prof. Drejtor 
3.Departamenti i Metodave Analitike Instrumentale 
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Fatos Ylli  Prof. Përgjegjës 
2 Mirela  Alushllari  Dr. Personel akademik
3 Iris  Bakiri Msc. Personel akademik
4 Iris  Tufa Msc. Personel akademik
5 Esmeralda Vataj Dr. Personel akademik
6 Lotar Kurti Msc. Personel akademik

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Fakultetet Institutet Instituti i Fizikës Bërthamore të Zbatuar Organika e personelit mësimor kërkimor IFBZ