Procedurat e pranimit dhe të regjistrimit në raundin e parë dhe të dytë të kandidatëve fitues në ciklin e parë të studimeve

Njoftohen të gjithë kandidatët që kanë aplikuar në kuadrin e parimit “Meritë – Preferencë”, me formularët A1 dhe A1Z dhe do të rezultojnë fitues në ciklin e parë të studimeve, në programet e studimeve jouniversitare profesionale, si dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, se udhëzimi përkatës për procedurat e pranimit dhe regjistrimit në raundin e parë dhe të dytë të kandidatëve fitues, është publikuar në faqen web të MAS në lidhjen e mëposhtme:  Udhëzim mbi procedurat e pranimit dhe aplikimit në Universitetin e Tiranës

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Uncategorised Procedurat e pranimit dhe të regjistrimit në raundin e parë dhe të dytë të kandidatëve fitues në ciklin e parë të studimeve