Procedurat e pranimit dhe të regjistrimit në raundin e parë dhe të dytë të kandidatëve fitues në ciklin e parë të studimeve

Njoftohen të gjithë kandidatët që kanë aplikuar në kuadrin e parimit “Meritë – Preferencë”, me formularët A1 dhe A1Z dhe do të rezultojnë fitues në ciklin e parë të studimeve, në programet e studimeve jouniversitare profesionale, si dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, se udhëzimi përkatës për procedurat e pranimit dhe regjistrimit në raundin e parë dhe të dytë të kandidatëve fitues, është publikuar në faqen web të MAS në lidhjen e mëposhtme:  Udhëzim mbi procedurat e pranimit dhe aplikimit në Universitetin e Tiranës

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Rreth nesh Programi i Transparencës Regjistri i kërkesave dhe përgjigjeve Uncategorised Procedurat e pranimit dhe të regjistrimit në raundin e parë dhe të dytë të kandidatëve fitues në ciklin e parë të studimeve