Tarifat ndaj studentëve dhe të tretëve të miratuara me Vendimin nr.60 datë 16.10.2015 të KADM-it të UT

Bashkangjitur do te gjeni materialin me informacionin mbi tarifat ndaj studentëve dhe të tretëve të miratuara me Vendimin nr.60 datë 16.10.2015 të KADM-it të UT.

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu universiteti Tarifat ndaj studentëve dhe të tretëve të miratuara me Vendimin nr.60 datë 16.10.2015 të KADM-it të UT