Tarifat ndaj studentëve dhe të tretëve të miratuara me Vendimin nr.60 datë 16.10.2015 të KADM-it të UT

Bashkangjitur do te gjeni materialin me informacionin mbi tarifat ndaj studentëve dhe të tretëve të miratuara me Vendimin nr.60 datë 16.10.2015 të KADM-it të UT.

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Rreth nesh Programi i Transparencës Drejtoria e Auditit universiteti Tarifat ndaj studentëve dhe të tretëve të miratuara me Vendimin nr.60 datë 16.10.2015 të KADM-it të UT