Rrjetet

Universiteti i Tiranës ka pasur dhe do të ketë gjithmonë në fokus studentin dhe kjo kërkon që forumet e ndryshme studentore të mbështeten nga UT si edhe është krijuar mundësia që ato të bashkëpunojnë dhe të mbështeten nga aktorë jashtë UT-së. Mbështetja në drejtim të rrjeteve/forumeve studentore ka shkuar përtej strukturës formale studentore që përfaqësohen nga Këshillat e Studentëve, por janë mbështetur edhe forume të tjera që burojnë nga vetë studentët.

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri