Statuti UT-ës

 

STATUTI
I
UNIVERSITETIT TË TIRANËS

 TIRANË 2018

Hyrje

Universiteti i Tiranës është krijuar në vitin 1957, si institucioni i parë universitar i arsimit të
lartë dhe i kërkimit shkencor në Shqipëri. Mbështetur në traditat dhe arritjet arsimore e
shkencore më të përparuara të vendit dhe ato botërore, Universiteti i Tiranës është vlerësuar
dhe ka zënë një vend të denjë ndër institucionet arsimore e shkencore në vend.
Ky Statut përmban norma që rregullojnë veprimtarinë e Universitetit të Tiranës, në përputhje
me legjislacionin në fuqi, në garantim të autonomisë universitare dhe të lirisë akademike, të
mbrojtura nga Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë.

Për të parë statutin e plotë klikoni mbi link, Statuti i Universitetit të Tiranës 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Rreth nesh Legjislacion Statuti