Fakulteti i Ekonomise

Fakulteti i Ekonomisë, i krijuar qysh me themelimin e universitetit në vitin 1957, është fakulteti më i madh me mbi 7000 studentë në të gjitha nivelet e studimit, të cilët studiojnë në 5 programe studimi: Financë, Administrim-Biznes, Ekonomiks, Turizëm dhe Informatikë Ekonomike. Gjithashtu, ky fakultet ka filialet e tij në qytetin e Sarandës dhe të Kukësit.

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu universiteti Artikuj universiteti Fakulteti i Ekonomise