Fakulteti i Ekonomise

Fakulteti i Ekonomisë, i krijuar qysh me themelimin e universitetit në vitin 1957, është fakulteti më i madh me mbi 7000 studentë në të gjitha nivelet e studimit, të cilët studiojnë në 5 programe studimi: Financë, Administrim-Biznes, Ekonomiks, Turizëm dhe Informatikë Ekonomike. Gjithashtu, ky fakultet ka filialet e tij në qytetin e Sarandës dhe të Kukësit.

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu universiteti Artikuj universiteti Fakulteti i Ekonomise