Vendime të Senatit Akademik

 

 

 Arkiva 2018, Vendime të Senatit Akademik

Arkiva 2017, Vendime të Senatit Akademik.

Arkiva 2016, Vendime të Senatit Akademik

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu