Fakulteti i Mjekesise

Fakulteti i Mjekësisë diplomon mjekë, stomatologë dhe farmacistë. Aktualisht në këtë fakultet studiojnë mbi 3100 studentë në të gjitha programet e studimit. Veprimtaria e tij shtrihet edhe në shërbimet mjekësore pranë QSUT–së, duke dhënë një kontribut të vyer në shërbimin shëndetësor ndaj popullsisë.

Sekretare e Dekanit +355 4 2362710

Sekretari Mësimore +355 4 2371553( Çentrali)

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Rreth nesh Organizimi Rektori universiteti Artikuj universiteti Fakulteti i Mjekesise