Fakulteti i Mjekesise

Fakulteti i Mjekësisë diplomon mjekë, stomatologë dhe farmacistë. Aktualisht në këtë fakultet studiojnë mbi 3100 studentë në të gjitha programet e studimit. Veprimtaria e tij shtrihet edhe në shërbimet mjekësore pranë QSUT–së, duke dhënë një kontribut të vyer në shërbimin shëndetësor ndaj popullsisë.

Sekretare e Dekanit +355 4 2362710

Sekretari Mësimore +355 4 2371553( Çentrali)

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu universiteti Artikuj universiteti Fakulteti i Mjekesise