Organika e personelit akademik ISE

Organika analitike e personelit akademik të Institutit të Studimeve Evropiane
             
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni  
1 Ilira Nuri Sulo Prof. Drejtore  
             
Departamenti i Politikave dhe Qeverisja në Europë    
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni  
1 Elena Vangjel Polo Msc. Personel akademik  
             
             
Departamenti i Diplomacisë dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare  
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni  
1 Doris Lulzim Malaj/Koliqi PhD.Candidate Personel akademik  
             
             
Departamenti i Legjislacionit dhe Institucioneve Evropiane  
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni  
             

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Fakultetet Institutet Instituti i Studimeve Evropiane Organika e personelit akademik me kohë të plotë ISE