Programet e studimit në Fakultetin e Shkencave të Natyrës

Cikli i Parë i Studimeve

Bachelor në Biologji

Bachelor në Bioteknologji

Bachelor në Kimi

Bachelor në Kimi Industriale dhe Mjedisore

Bachelor në Kimi dhe Teknologji Ushqimore

Bachelor në Matematikë

Bachelor në Fizikë

Bachelor në Informatikë

Bachelor në Teknologji Informacioni dhe Komunikimi

Bachelor në Inxhinieri Matematike dhe Informatike

Cikli i dytë i Studimeve

Master i Shkencave në Biologji Mjedisore

Master i Shkencave në Biologji Molekulare

Master i Shkencave në Fizikë

Master i Shkencave në Bioteknologji Molekulare dhe Industriale

Master i Shkencave në Kimi Industriale dhe Mjedisore

Master i Shkencave në Inxhinieria Proceseve Kimike

Master i Shkencave në Shkencat dhe Teknologjitë ushqimore

Master i Shkencave në Kimi me profilin Analiza kimike dhe vetitë e lëndës

Master i Shkencave në Inxhinieri Matematike dhe Informatike

Master i Shkencave në Informatikë

Master i Shkencave në Matematikë

Master i Shkencave në Mësues në Kimi për Arsimin e Mesëm të Lartë

Master i Shkencave në Mësues në Biologji për Arsimin e Mesëm të Lartë

Master i Shkencave në Mësues në Fizike për Arsimin e Mesëm të Lartë

Master i Shkencave në Mësues në Matematikë për Arsimin e Mesëm të Lartë

Master i Shkencave në Teknologji Informacioni dhe Komunikimi

Master i Shkencave në Mësues në Informatikë për Arsimin e Mesëm të Lartë

Master Profesional në Bioteknologji Mjedisore

Master Profesional në Informatikë Biznesi

Master Profesional në Inxhinieri Matematike dhe Informatike

Master Profesional në Teknologji Informacioni

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Informacion i Rëndësishëm Programet e studimit në Fakultetin e Shkencave të Natyrës