Kriteret e Pranimit dhe Kuotat në Bachelor në Biologji

Kriteret e miratuara:

  1. Mesatarja e thjeshtë aritmetike e përgjithshme 50% e vlerësimit, e cila përbëhet 25% nga mesatarja aritmetike e thjeshtë e notave përfundimtare vjetore të lëndëve për të gjitha vitet e shkollimit në arsimin e mesëm të lartë dhe 25% mesatarja aritmetike e thjeshtë e notave të provimeve të maturës shtetërore.
  2. Nota mesatare e gruplëndëve 50 % e vlerësimit (kurrikula bërthamë). Në gruplëndët përfshihen lëndët me përqindjet përkatëse:
  1. Biologji 30%
  2. Kimi 10%
  3. Fizikë 5%
  4. Matematikë 5%

Kuotat e pranimit:

           Kuotat e pranimit për kandidatët brenda vendit: 100 studentë

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu VENDIME Vendime të Senatit Akademik Informacion i Rëndësishëm Kriteret e Pranimit dhe Kuotat në Bachelor në Biologji