You are here: Home Programet Master (Niveli I-rë)

Miresevini ne UT

Master i Nivelit të Parë

Në këtë listë do gjeni listën e Fakulteteve për Masterin e Nivelit të Parë (MNP)
MNP (Master i Nivelit të Parë)

1.    Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

1.    MNP në programin e studimit Mësuesi, për arsimin e mesëm në gjuhën angleze
2.    MNP në programin e studimit Mësuesi, për arsimin e mesëm në gjuhën frënge
3.    MNP në programin e studimit Mësuesi, për arsimin e mesëm në gjuhën gjermane
4.    MNP në programin e studimit Mësuesi, për arsimin e mesëm në gjuhën italiane


2.    Fakulteti i Shkencave Natyrore

1.    MNP në programin e studimit Mësuesi, për arsimin e mesëm në Kimi
2.    MNP në programin e studimit Mësuesi, për arsimin e mesëm në Biologji
3.    MNP në programin e studimit Mësuesi, për arsimin e mesëm në Fizikë
4.    MNP në programin e studimit Mësuesi, për arsimin e mesëm në Matematikë
5.    MNP në programin e studimit Teknologji Informacioni


3.    Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë

1.    MNP në programin e studimit Mësuesi, për arsimin e mesëm në Gjuhë-Letërsi
2.    MNP në programin e studimit Mësuesi, për arsimin e mesëm në Histori
3.    MNP në programin e studimit Mësuesi, për arsimin e mesëm në Gjeografi


4.    Fakulteti i Shekncave Sociale

1.    MNP në programin e studimit Mësuesi, për arsimin e mesëm në Shkenca Sociale


5.    Fakulteti i Infermierisë

1.    MNP në programin e studimit Menaxhim Infermieror
2.    MNP në programin e studimit Mami
3.    MNP në programin e studimit Teknik laboratori

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno