Programet e studimit në Fakultetin e Ekonomisë

Cikli i Parë i Studimeve

Bachelor në Administrim Biznesi

Bachelor në Ekonomiks

Bachelor në Financë

Bachelor në Informatikë Ekonomike

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Informacion i Rëndësishëm Programet e studimit në Fakultetin e Ekonomisë