You are here: Home Programet Master (Niveli II-të)

Miresevini ne UT

Master i Nivelit të Dytë

Në Universitetin e Tiranës kryhen studimet pasuniversitare Master (këtu janë përfshirë edhe masterat e drejtimet e sapomiratuara në Senatin akademik të UT-së) në këto fakultete:

 

Në këtë listë do gjeni listën e Fakulteteve për Masterin e Nivelit të Dytë (MND)


1.  Fakulteti i Ekonomisë

1.  MND në programin e studimit Administrim Biznesi
2.  MND në programin e studimit Administrim Publik
3.  MND në programin e studimit Financë
4.  MND në programin e studimit Kontabilitet
5.  MND në programin e studimit Marketing
6.  MND në programin e studimit Studime Ekonomike Europiane

2.  Fakulteti i Shkencave Sociale (në pritje të akreditimit)

1.  MND në programin e studimit Kërkime në Edukim
2.  MND në programin e studimit Kërkim Psikologjik Klinik
3.  MND në programin e studimit Kërkim shkencor në Punë Sociale

3.  Fakulteti i Infermierisë (në pritje të akreditimit)

1.  MND në programin e studimit Infermier i përgjithshëm

4.  Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë (në pritje të akreditimit)

1.  MND në programin e studimit Gjeografi fizike dhe mjedisore
2.  MND në programin e studimit Gjeografi humane dhe rregullim territori
3.  MND në programin e studimit Studime letrare
4.  MND në programin e studimit Shkencë e Bibliotekave
5.  MND në programin e studimit Gjuhësi
6.  MND në programin e studimit Histori
7.  MND në programin e studimit Arkeologji
8.  MND në programin e studimit Trashëgimi kulturore
9.  MND në programin e studimit Marrëdhënie ndërkombëtare


5.  Fakulteti i Gjuhëve të Huaja (në pritje të akreditimit)

1.  MND në programin e studimit Shkenca gjuhësore
2.  MND në programin e studimit Letërsi botërore


6.  Fakuteti i Drejtësië (në pritje të akreditimit)

1.  MND në programin e studimit Shkenca Juridike Civile (në pritje të akreditimit)
2.  MND në programin e studimit Shkenca Penale (në pritje të akreditimit)
3.  MND në programin e studimit Shkenca e së Drejtësi Publike (në pritje të akreditimit)
4.  MND në programin e studimit EU Economic Law (në pritje të akreditimit)
5.  MND në programin e studimit E Drejta Kushtetuese e Krahasuar dhe Europiane (në pritje të akreditimit)
6.  MND në programin e studimit Sistemi i Qeverisjes Elektronike dhe Menaxhimi në Administratën Publike (në pritje të akreditimit)


7. Shkolla Pasuniversitare e Studimeve Europiane (në pritje të akreditimit)

1.  MND në programin e studimit Legjislacioni dhe Institucionet Europiane(në pritje të akreditimit)
2.  MND në programin e studimit Politika dhe Qeverisja në Europë (në pritje të akreditimit)
3.  MND në programin e studimit Diplomacia dhe Marrëdhëniet Ndërkombëtare të BE (në pritje të akreditimit)


8. Fakulteti i Mjekësisë (në pritje të akreditimit)

1.  MND në “Studime të thelluara në metodat e studimit dhe diagnozës në Anatomi Patologjike dhe Mjekësi Ligjore”.
2.  MND në Studime të thelluara kërkimore/aplikative në fushën e Farmakologjisë, Fiziologjisë dhe Fiziopatologjisë
3.  MND në Studime të thelluara në Mjekësinë Laboratorike
4.  MND në Studime të thelluara në Imazherinë e Multislice CT dhe Rezonancë Magnetike
5.  MND në Sëmundjet Kirurgjikale në drejtimet A. Kirurgji e përgjithshme & Onkologjike; B. Ortopedi – Traumatologji; C. Urologji; D. Kirurgji Vaskulare; E. Kirurgji torakale; F. Djegie – plastike; G. Anestezi – Reanimacion.
6.  MND në Korelacione morfogjike – funksionale – klinike të ndërtuara mbi bazën e koncepteve bashkëkohore të zhvillimit të Mjekësisë e Biologjisë.
7.  MND në Studime të thelluara në vlerësimin, diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve e çrregullimeve të sistemit nervor.
8.  MND në Studime të thelluara në obstetrike – gjinekologji
9.  MND në Depistimi i patologjive okulare refraktare në moshat para dhe pas shkollore, incidenca dhe prevalenca  e hyperopisë, miopisë, astigmatizimit dhe ambliopisë. Kartelizimi i fëmijëve me këto patologji, trajtimi i ambliopisë
10. MND në Studime të thelluara në otorinolaringologji
11. MND në Studime të thelluara në diagnozën, mjekimin dhe parandalimin e infeksioneve në pediatri
12. MND në Studime të thelluara në sëmundjet e brendshme
13. MND në Studime në kontrollin e sëmundjeve infektive
14. MND në Studime në kontrollin e sëmundjeve dermatologjike
15. MND në Shëndet Publik
16. MND në Menaxhim Shëndetsor
17. MND në Studime të thelluara në fushën e patologjive të aparatit oro- maksilo-facial
18. MND në Studime të thelluara në Shkencat Farmaceutike
 

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno