You are here: Home Studentët Pranimet

Miresevini ne UT

Pranime

>Fakulteti

Sistemi

I ditës

Sistemi Part-time

Sistemi Korrespondencë

Totali

Ekonomik

4057

2058

825

6940

Gjuhët e huaja

2594

 

 

2594

Histori-Filologjisë

1147

2069

66

3282

Shkencat e natyrës

3377

225

 

3602

Mjekësia

3019

 

 

3019

Infermieria

1331

 

 

1331

Drejtësia

1808

547

1971

4326

Shkencat Sociale

1379

124

 

1503

Totali UT

18712

5023

2862

26597

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno