Programet e studimit në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja

Cikli i Parë i Studimeve

 

Bachelor në Gjuhë Angleze

Bachelor në Gjuhë Frënge

Bachelor në Gjuhë Gjermane

Bachelor në Gjuhë Italiane

Bachelor në Gjuhë Greke

Bachelor në Gjuhë Turke

Bachelor në Gjuhë Ruse

Bachelor në Gjuhë Spanjolle

Cikli i dytë i Studimeve

Master i Shkencave në Gjuhë dhe Komunikim Ndërkulturor dhe Turistik

Master i Shkencave në Përkthim Teknik-Letrar dhe Interpretim

Master i Shkencave në Mësuesi në Gjuhë Angleze për Arsimin e Mesëm të Lartë

Master i Shkencave në Mësuesi në Gjuhë Italiane për Arsimin e Mesëm të Lartë

Master i Shkencave në Mësuesi në Gjuhë Frënge për Arsimin e Mesëm të Lartë

Master i Shkencave në Mësuesi në Gjuhë Gjermane për Arsimin e Mesëm të Lartë

Master Profesional në Përkthim, me profil Përkthyes

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Informacion i Rëndësishëm Programet e studimit në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja