Artikujt

Kriteret e Pranimit dhe Kuotat në Bachelor në Gjuhë Frënge

Kriteret e miratuara:

  1. Mesatare e thjeshtë e cila rezulton nga mbledhja e notave të tre viteve dhe notave të marra në provimet e maturës shtetërore pjestuar me numrin në total të notave të mbledhura.

            Shembull:

             Nëse një nxënës në tre vite mësimore ka ndjekur 30 lëndë, pra ka 30 nota, të cilat mblidhen me 5 notat e maturës shtetërore, shuma e            dalë nga kjo mbledhje aritmetike pjesëtohet me numrin 35 të notave të mbledhura.

Kuotat e pranimit:

           Kuotat e pranimit për kandidatët brenda vendit: 140 studentë

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu