You are here: Home Studentët Këshilli Kombëtar Studentor

Miresevini ne UT

Këshilli Kombëtar Studentor

KËSHILLI  KOMBËTAR  STUDENTOR – KKS

(Së bashku perfaqësojme vlera!...)

Këshilli Kombetar Studentor – KKS është konstituuar në datë 21.05.2008 , bazuar në ligjin nr. 9741, datë 21.05.2007 “Për Arsimin e lartë në Republikën e Shqipërisë”I ndryshuar, neni 55  pas  nje procesi zgjedhor të lirë, transparent dhe të pakontestueshëm.

Këshilli Kombëtar Studentor (KKS) është forumi legjitim, më i lartë, përfaqësues i studentëve shqiptare dhe interesave të tyre. KKS është një institucion autonom dhe jashtë cdo ndikimi institucional dhe politik.
Në Këshillin Kombëtar Studentor përfaqësohen të gjithë  kryetarët e këshillave studentor në nivel fakulteti të Universiteteve Publike dhe Jo publike.


Misioni i 'KKS'

 
Ne synojmë që  të kemi një vizion të qartë përfaqësimi dhe promovimi të interesave akademike, kulturore, sociale, dhe ekonomike të studentëve shqiptarë.


Objektivat dhe Qëllimet
 


Promovimi i kësaj strukture dhe vënia në jetë e misionit të 'KKS' përmes implementimit të projekteve të 'KKS' dhe institucioneve të arsimit të lartë shqiptarë në bashkëpunim ndërmjet tyre.
 


Rritja e pjesemarrjes se studenteve ne vendimarrje dhe ne jeten publike.
 


Te rrisim bashkepunimin me forumet studentore kudo ne bote dhe ne vecanti me struktura te ngjashme europiane.
 


Trajtimi dhe vënia në dukje e problemeve thelbësore që hasin studentët shqiptarë në jetën akademike dhe sociale duke mos reshtur në ndjekien e tyre deri në momentin e zgjidhjeve të duhura.
 


Angazhimi dhe pjesmarria në jetën aktive social kulturore dhe sportive të studentëve, duke u kthyer në menaxhuesit kreativ të kohës së tyre.
 


Nxitja dhe promovimi i vullnetarizmit rinor dhe rolit te te rinjve ne zhvillimin e vendit.
 

Ky vizion është i konceptuar për të rritur përfaqësimin dhe vendimarrjen studentore.

 

STRUKTURA E KËSHILLIT KOMBËTAR STUDENTOR

Kontakt:

Tel:  + 355 68 40 99 057

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Facebook:  Keshilli Kombetar Studentor - KKS

 

 

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno