Rrjetet studentore

Universiteti i Tiranës ka pasur dhe do të ketë gjithmonë në fokus studentin dhe kjo kërkon që forumet e ndryshme studentore të mbështeten nga UT si edhe është krijuar mundësia që ato të bashkëpunojnë dhe të mbështeten nga aktorë jashtë UT-së. Mbështetja në drejtim të rrjeteve/forumeve studentore ka shkuar përtej strukturës formale studentore që përfaqësohen nga Këshillat e Studentëve, por janë mbështetur edhe forume të tjera që burojnë nga vetë studentët.

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Studentët Rrjetet Studentore