Kuotat e pranimit sipas kategorive të vecanta

PHOTOO.PNG

 

 

Doktoratura ne UT

Doktoratura ne UT

Doktoraturat në UT.

Lexo më shumë

KRITERET E PRANIMIT, KUOTAT DHE TARIFAT 2018-2019

KRITERET E PRANIMIT, KUOTAT DHE TARIFAT E STUDIMIT

E - Learning

+  Lexo më shumë

"PAKETA E VKM-ve PËR ARSIMIN E LARTË" & "URDHËR" PËR ARSIMIN E LARTË

 

Logo_e_Sondazhit_Kombëtar_të_Studentëve.png

Hapet thirrja për bursa mobiliteti për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin Tuscia, Itali.

Në kuadër të programit "European Union Studies" Universiteti i Tel Avivit ka shpallur thirrjen për aplikime për studentët e huaj që dëshirojnë të kryejnë një vit studimi në Izrael, për vitin akademik 2019-2020

Shtyhet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin e Studimeve të Mesinës, në Itali, për semestrin e parë të vitit akademik 2019-2020

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Staffordshire, Angli. 

Hapet thirrja për aplikime për studentët në Universitetin e Granadës, në Spanjë, në kuadër të Programit Erasmus +, për semestrin e parë të vitit akademik 2019-2020.

Njoftim për bursa të plota studimi të nivelit Master të ofruara nga Universiteti i Luxembourg-ut për studentët e Ballkanit Perëndimor!

Hapet thirrja për aplikime për studentët në Universitetin Clermont Auvergne, në Francë, në kuadër të Programit Erasmus +, për semestrin e parë të vitit akademik 2019-2020.

Hapet thirrja për aplikime për studentët në Universitetin e Salzburg-ut, në Austri, në Kuadër të Programit Erasmus +, për vitin akademik 2019-2020.

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët dhe stafin e Universitetit të Tiranës, në kuadër të Programit Erasmus +, në Universitetin Valladolid, Spanjë

Njoftim nga Universiteti i Huelvës

Aplikim Hapet thirrja për EU4TECH 2nd Summer School on Technology Transfer

Letër e hapur e Rektorit të Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr KONI, drejtuar pedagogëve dhe studentëve të universitetit të Tiranës si dhe mbarë opinionit publik.

Në kuadër të programit Horizon 2020 nga Komisioni Evropian është hapur thirrje për aplikim për çmimin e parë "Horizon Impact Award”.

  

 Për më shumë

 

 

Fakultetet

Ftesë për ofertë blerje pajisje elektronike, për projektin Erasmus + programi K-Force me titull "Knowledge for Resilient society".

Ftesë për ofertë blerje pajisje elektronike, për projektin Erasmus + me numër REF: 573942-EPP-1-2016-1-RS-EPPKA2-CBHE-JP, programi "K-Force me titull "Knowledge for Resilient society". Për më tepër klikoni mbi linkun.

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Lajme te fundit nga UT Lajmërime Ftesë për ofertë blerje pajisje elektronike, për projektin Erasmus + programi K-Force me titull "Knowledge for Resilient society".