Kuotat e pranimit sipas kategorive të vecanta

PHOTOO.PNG

 

 

Doktoratura ne UT

Doktoratura ne UT

Doktoraturat në UT.

Lexo më shumë

KRITERET E PRANIMIT, KUOTAT DHE TARIFAT 2018-2019

"PAKETA E VKM-ve PËR ARSIMIN E LARTË" & "URDHËR" PËR ARSIMIN E LARTË

Hapet thirrja për bursa për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin e Humboldt-Universität zu Berlin, në Gjermani.

FTESË PËR OFERTË "BLERJE PAJISJE ELEKTRONIKE"PROJEKT  “IT Governance for Albanian Universities ”ITG4AU" me nr.ref.:Ref: 585578-EPP-1-2017-1-ES-EPPKA2-CBHE-JP.

Hapet thirrja për aplikime për bursa në Universitetin e Messinës, për trajnim për stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus + KA 107.

 Hapet thirrja e II-të për aplikime për Shkollat Verore në Universitetin Radboud, Hollandë, për studentët PhD dhe stafin akademik me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës, në kuadër të Programit Erasmus+ KA107

Njoftim për ndryshimin e afatit të vetkandidimit të kandidatëve për anëtarë të Këshillit të Etikës të UT, përfaqësues të studentëve.

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e La Sapienzës në Itali për semestrin e parë të vitit akademik 2019-2020.

Hapet thirrja për bursa në programin Erasmus + në Universitetin e Almerias, në Spanjë, për semestrin e parë të vitit akademik 2019-2020.

Hapet thirrja për aplikime për bursa në Universitetin West Attica, për trajnim për stafin akademik të Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus + KA 107. 

Në kuadër të Programit Marie Skłodowska- Curie MSCA-COFUND project, Universiteti i Torinos ka hapur Thirrjen për 10 pozicione doktorature, kjo në përputhje me "PhD Technology Driven Sciences:Technologies for Cultural Heritage (Tech4Culture)".

Hapet thirrja për aplikime për shkëmbimin e studentëve të Universitetit të Tiranës, me Universitetin Ndërkombëtar të Katalunja-s, Barcelonë, Spanjë, në kuadër të Marrëveshjes Bilaterale ndërmjet dy Istitucioneve.

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Autonom të Madridit, në Spanjë, për semestrin e parë të vitit akademik 2019-2020.

 

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Pavias, në Itali, për semestrin e parë të vitit akademik 2019-2020.

Hapet thirrja për bursa në programin Erasmus + në Universitetin e Graz-it në Austri për semestrin e parë të vitit akademik 2019-2020.

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Luksemburgut, në Luksemburg

Hapet thirrja për aplikime për bursa për stafin akademik të Universitetit të Tiranës në Universitetin Mehmet Akif Ersoy, Turqi, për semestrin e dytë të vitit akademik 2018-2019.

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Mehmet Akif Ersoy, Turqi, për semestrin e parë të vitit akademik 2019-2020.

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin e Studimeve të Mesinës, në Itali, për semestrin e parë të vitit akademik 2019-2020.

 

 Për më shumë

 

 

Fakultetet

Shprehje interesit dhe përzgjedhjen e përfaqësuesëve në komitetin e programit Horizont 2020 , komitetit ERA ( Europian Research Area Commitees) dhe NCP.

Shprehje interesit dhe përzgjedhjen e përfaqësuesëve në komitetin e programit Horizont 2020 , komitetit ERA ( Europian Research Area Commitees) dhe NCP.

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Lajme te fundit nga UT Lajmërime Shprehje interesit dhe përzgjedhjen e përfaqësuesëve në komitetin e programit Horizont 2020 , komitetit ERA ( Europian Research Area Commitees) dhe NCP.