Articles

Shpalljen e fillimit të procedurave të aplikimit për anëtarin e Bordit të Administrimit të UT-ës, të propozuar nga studentët, nga data 23 prill 2019 – 10 maj 2019. Vendim nr.4, datë 23. 04. 2019 Rektorati.

SHPALLJEN E FILLIMIT TË PROCEDURAVE TË APLIKIMIT PËR ANËTARIN E BORDIT TË ADMINISTRIMIT TË UT-ËS, TË PROPOZUAR NGA STUDENTËT, NGA DATA 23 PRILL 2019 – 10 MAJ 2019.

VENDIM NR.4, DATË 23. 04. 2019 REKTORATI.

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu