Universiteti i Tiranës është pjesë e projektit GRADUA (2017-2020)

Universiteti i Tiranës është pjesë e projektit GRADUA (2017-2020)

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Studentët Bursat Lajme te fundit nga UT Lajmërime Universiteti i Tiranës është pjesë e projektit GRADUA (2017-2020)