Articles

Kërkimi Shkencor Arkivi

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

Konferencat (kongreset, simpoziumet...) janar 2014 -qershor 2014:
 
1.  Departamenti i Gjuhës Frënge:
 
28 mars 2014, Kongres me temë "Drejt një të ardhmeje më të mirë për frankofoninë: praktika dhe përpjekje për të siguruar cilësinë e mësimdhënies/mësimnxënies të frëngjishtes si gjuhë e huaj".
 
18 prill 2014, Konferencë letrare "Prezantimi i antologjisë dygjuhëshe : Ali Podrimja - Viatique".
 
2.  Departamenti i Gjuhës Gjermane :
 
27 maj 2014, Konferencë me temë "Perspektivat e gjuhës gjermane në sistemin arsimor në Shqipëri".
 
29 prill 2014, Simpozium "Për përkthimin dhe përkthyesit letrarë".
 
3.  Departamenti i Gjuhës Angleze :
 
30-31 maj 2014, Konferencë "Studime të gjuhës dhe kulturës angleze".
 
4.  Departamenti i Gjuhës Spanjolle :
 
13 maj 2014, Seminar me temë "Boom-i i operatorisë telefonike. E ardhmja e të rinjve shqiptarë".
 

  Fakulteti i Shkencave të Natyrës

1.      10-11 korrik 2014, Konferencë me temë “Kufijtë e rinj të nanoteknologjisë për aplikimet në biologji dhe mjekësi (New frontiers of nanomaterial technologies for applications in biology and medicine).

2.     22 shtator 2014, Konferencë me temë “Konferencë Ndërkombëtare mbi Bioteknologjinë e Aplikuar” (International Conference on Applied Biotechnology).

3.     5-6 dhjetor 2014, Konferencë me temë “Statistika, Probabiliteti dhe Analiza Numerike” (Statistics, Probability and Numerical Analysis).

4.     12-13 dhjetor 2014, Konferencë me temë “Trendet e fundit dhe aplikimet në Shkencat Kompjuterike dhe teknologjinë e Informacionit” (Recent Trends and Applications in Computer Science and Information Technology).

Fakulteti i Drejtësisë

 1.      12 maj 2014, Konferencë me temë “ Zhvillimet ligjore dhe institucionale në Shqipëri në kuadër të angazhimeve të MSA-së”.

2.     25 mars 2014, Konferencë me temë “ Dita e të drejtës franceze”.

3.     Konferencë me temë “100 vjet Drejtësi dhe Doktrinë” (100 years of Justice and Doctrine).

4.     26 prill 2013, Konferencë me temë “Dimensionet e reja në ligjin për privatësinë”.

5.     25-26 mars 2013, Konferenca Ndërkombëtare.

Fakulteti Ekonomisë

1.      15 tetor 2010 – 13 korrik 2014, Zhvillimi i projektit Tempus DOCSMES “ Program i përbashkët rajonal i doktoraturës në Sipërmarrje dhe menaxhimin e NVM-ve për vendet e Ballkanit Perëndimor”.

2.     Zhvillimi i projektit DEREL (Development of Environment and Resource Engineering).

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu