Rregullore për Zgjedhjet e Këshillave Studentorë në Universitetin e Tiranës

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Studentët Konfirmime universiteti Artikuj universiteti Rregullore për Zgjedhjet e Këshillave Studentorë në Universitetin e Tiranës