Unitir

Sektori i marredhenieve studentore

Erida Elmazi

Specialiste

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Liliana Baze


Specialiste

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Kontakto
drejtoria: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel/Fax: +355-4-22-50-166

 

Lista e Kanditatëve Fitues në Universitetin e Tiranës sipas Faklulteteve:

Lista Sipas Degëve

Pikët e Fituesit të Fundit

 

1. Fakulteti i Ekonomisë

2. Fakulteti i Drejtësisë

3. Fakulteti i Shkencave Sociale

4. Fakulteti i Shkencave të Natyrës

5. Fakulteti i Mjekësisë

6. Fakulteti i Infermierisë

7. Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

8. Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
You are here: Home Sektori i Marrëdhënieve Studentore