Unitir

Sektori i marredhenieve studentore

Erida Elmazi

Specialiste

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Liliana Baze


Specialiste

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Kontakto
drejtoria: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel/Fax: +355-4-22-50-166

 

Lista e Kanditatëve Fitues në Universitetin e Tiranës sipas Faklulteteve:

Lista Sipas Degëve

Pikët e Fituesit të Fundit

 

1. Fakulteti i Ekonomisë

2. Fakulteti i Drejtësisë

3. Fakulteti i Shkencave Sociale

4. Fakulteti i Shkencave të Natyrës

5. Fakulteti i Mjekësisë

6. Fakulteti i Infermierisë

7. Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

8. Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë

You are here: Home Rreth nesh Organizimi Drejtoritë Drejtoria e Komunikimit Sektori i Marredhenieve Studentore