Informacion i Rëndësishëm

Cikli i I-rë dhe i II-të i Studimeve

 

 

Cikli i I-rë i Studimeve 

Cikli i II-të i Studimeve

Kuotat në Master i Shkencave në Biologji Mjedisore

Kuotat e pranimit:

           Kuotat e pranimit për kandidatët brenda vendit : 15 studentë

Në nivel Universiteti:

           Kuota për program të dytë studimi: “Master i Shkencave” 131 studentë

           Kuota për program të dytë studimi: “Master Profesional” 276 studentë

           Kuota për transferim studimesh: “Master i Shkencave” 70 studentë  

           Kuota për transferim studimesh: “Master Profesional” 20 studentë

           Kuota për shtetasit e huaj: “Master i Shkencave” 27 studentë 

           Kuota për shtetasit e huaj “Master Profesional” 10 studentë

           Kuotat për shqiptarët nga trojet jashtë kufijve të vendit: “Master i Shkencave” 197 studentë

           Kuotat për shqiptarët nga trojet jashtë kufijve të vendit: “Master Profesional” 113 studentë

          Kuotat për kategoritë e veçanta: “Master i Shkencave” 122 studentë

          Kuotat për kategoritë e veçanta: “Master Profesional” 74 studentë

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Informacion i Rëndësishëm