Artikuj universiteti

Rregullore e organizimit dhe funksionimit të Komisionit për Promovimin e Personelit Akademik

 

Rregullore e organizimit dhe funksionimit të Komisionit për Promovimin e Personelit Akademik (Kliko këtu)

Marrëveshjet Bilaterale 2012-2015

 

 

 

Marrëveshjet Bilateral 2008 - 2011

 

  • Accord de cooperation entre L'Universite de Tirana, et L'Universite Blaise Pascal Clermont-Ferrand II Clermont -Ferrand, France 
  • Memorandum of understanding between the University of Tirana and ETS Global BV

Marrëveshjet Bilaterale 2016 - 2019

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu universiteti Artikuj universiteti