Artikuj universiteti

Rregullore e organizimit dhe funksionimit të Komisionit për Promovimin e Personelit Akademik

 

Rregullore e organizimit dhe funksionimit të Komisionit për Promovimin e Personelit Akademik (Kliko këtu)

Marrëveshjet Bilaterale 2012-2015

 

 

 

Marrëveshjet Bilateral 2008 - 2011

 

  • Accord de cooperation entre L'Universite de Tirana, et L'Universite Blaise Pascal Clermont-Ferrand II Clermont -Ferrand, France 
  • Memorandum of understanding between the University of Tirana and ETS Global BV

Marrëveshjet Bilaterale 2016 - 2019

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu universiteti Artikuj universiteti