Keshilli I Fakultetit Te Shkencave Natyrore

 

Tefta Rexha - Departamenti i Biologjisë

Ferdinand  - Bego Departamenti i Biologjisë

Anila Paparisto - Departamenti i Biologjisë

Aleko Miho - Departamenti i Biologjisë

Ariola Bacu - Departamenti i Bioteknologjisë

Klementina Puto - Departamenti i Bioteknologjisë

Theodhori Karaj - Departamenti i Fizikës

Odeta Çati - Departamenti i Fizikës

Antoneta Deda - Departamenti i Fizikës

Polikron Dhoqina - Departamenti i Fizikës

Ilia Ninka - Departamenti i Informatikës

Alda Kika - Departamenti i Informatikës

Eduard Andoni - Departamenti i Kimisë

Majlinda Vasjari - Departamenti i Kimisë

Armand Çomo - Departamenti i Kimisë

Marita Nake - Departamenti i Kimisë

Spiro Drushku - Departamenti i Kimisë Industriale

Rozana Troja - Departamenti i Kimisë Industriale

Jozefita Marku - Departamenti i Kimisë Industriale

Xhezair Teliti - Departamenti i Matematikës

Kujtim Dule - Departamenti i Matematikës

Kristaq Gjino - Departamenti i Matematikës

Artur Baxhaku - Departamenti i Matematikës

Nikolla Civici - QFBZ

Fatos Ylli - QFBZ

Elida Bylyku - QFBZ

Alfred Mullaj - QKFF

Eltion Halimi - QKFF

Eltion Dhamo - Staf joakademik

Qazim Lataj - Staf joakademik

Arbi Bulku - Student

Elsa Minga - Student

Indrit Bani - Student

Marsela Shani - Student

Klement Vatoci - Student

 

Dekani

 Prof. Mynyr Koni

 

Kontakto: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Website:
www.unitir.edu.al

Sekretare e Dekanit  +355 4 2229590 

Historiku

Fakulteti i Shkencave Natyrore (FSHN) është qendra kryesore në Shqipëri për përgatitjen e specialistëve të lartë në informatikë, matematikë, fizikë, kimi, kimi industriale, biologji, bioteknologji. FSHN është gjithashtu institucion i rëndësishëm për përgatitjen e mësuesve për shkollat e mesme në lëndët mësimore të matematikës, fizikës, kimisë, biologjisë dhe informatikës në gjithë sistemin e shkollave të mesme në Shqipëri. FSHN ka një staf akademik të brendshëm prej mbi 125 punonjësish, prej të cilëve mbi rreth 70 profesorë ose profesorë shoqërues. Ai drejtohet nga Dekani, i zgjedhur nga Këshilli i Fakultetit, i cili zgjidhet nga bashkësia e punonjësve akademikë dhe e studentëve.

Fakulteti i Shkencave të Natyrës ka këto departamente:

·         Departamenti i Biologjisë

·         Departamenti i Bioteknologjisë

·         Departamenti i Fizikës

·         Departamenti i Informatikës

·         Departamenti i Kimisë

·         Departamenti i Kimisë Industriale

·         Departamenti i Matematikës

·         Departamenti i Matematikës së Aplikuar

·         Qendra Kërkimore e Florës dhe e Faunës

Dekani i Fakultetit të i Shkencave Sociale është Prof. Dr. Mynyr Koni.

Zv. Dekan për ciklin e parë të studimit është Prof.Dr. Endri Xhina

Zv. Dekan për ciklin e dytë të studimit është Prof. Dr. Altin Mele

Zv. Dekan për ciklin e tretë të studimit është Prof. Dr. Fatmir Hoxha

Fakulteti i Shkencave të Natyrës ka në përbërjen e tij 169 pedagogë si staf akademik; 48 Prof.Dr.; 32 Prof.As.; 35 Dr.; 1 Docent; 53 Master.

Në Fakultetin e Shkencave të Natyrës  studiojnë 6429 studentë; në programin e studimeve Bachelor : 4783 studentë; Bachelor (Part-Time): 168 studentë; Master Shkencor: 1165 studentë; Master Profesional: 275 studentë; Master Profesional (Part-Time): 38 studentë;

 

Adresa: Fakulteti i Shkencave të Natyrës | Bulevardi “Zogu i Parë”, Tiranë

Tel: (+355 4) 2229590; Fax: (+355 4) 2229590

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | website: http://www.fshn.edu.al

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.