You are here: Home Fakultetet Fakulteti i Ekonomisë Departamenti Mat.-Stat.Inf.

Miresevini ne UT

Departamenti Matematikë, Statistikë, Informatikë

Pergjegjëse e Departamentit

Kozeta Zevrani (BYLYKBASHI) , diplomuar në Universitetin e Tiranës, Diplomë në “Fizikë” - Fakulteti i  Shkencave të Natyrës. Lektore në  Departamentin e Matematikës, Statistikës dhe Informatikës së Zbatuar , Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës.

Curriculum Vitae e Përgjegjësit të departamentit :

Kontakto: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Website: http://www.fakultetiekonomise.edu.al

 

 

Historiku

Pershkrimi i departamentit te matematikes, statistikes dhe informatikes se zbatuar

Departamenti “Matematikë, Statistikë dhe Informatikë e Zbatuar” përgjigjet për mësimdhënien në degën e “Informatikës Ekonomike” degë e cila në vitin akademik 2006-2007 ka diplomuar brezin e parë të studentëve të saj.
Gjithashtu, departamenti ka si detyrë të mbulojë mësimdhënien e lëndëve matematikë, statistikë dhe të lëndëve informatike në degët dhe specialitetet e Fakultetit të Ekonomisë, si dhe të kryejë punë kërkimore dhe shkencore në fushat e matematikës, statistikës dhe informatikës së zbatuar, kryesisht në ekonomi dhe biznes. Departamenti përbëhet nga 23 anëtarë efektivë, nga të cilët 2 profesorë të asociuar,  6 profesorë, 5 doktorë shkencash, dy pedagogë, 6 master dhe 2 asistentë të rinj.


Departamenti ka aktivizuar dhe aktivizon edhe mjaft pedagogë të jashtëm me përvojë e me grada shkencore si dhe asistentë të rinj të diplomuar brenda dhe jashtë vendit.

Në departamentin e Matematikës, Statistikës dhe Informatikës së zbatuar aktivizohen si pedagogë të jashtëm:  Prof. Dr. Gudar Beqiraj, Prof. Dr. Neki Frashëri, Prof. Asoc. Dr. Marenglen Bukli etj.

Kontakto
Departamenti: info_departamenti_i_matematike_statistike_dhe informatikes se This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Tel/Fax: +355-4-223-45-789

 

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno