You are here: Home Fakultetet Fakulteti i Ekonomisë Departamenti Manaxhim

Miresevini ne UT

Departamenti i Manaxhimit

Përgjegjës i departamentit

Prof. Dr. Shyqyri LLACI


Website: http://www.fakultetiekonomise.edu.al

 

Historiku

Pershkrimi i departamentit te manaxhimit

Departamenti i Manaxhimit, i krijuar në vitin 1993, është i organizuar me tre seksione: seksioni Manaxhimi i përgjithshëm & Administrimi publik, seksioni Manaxhimi i burimeve njerëzore dhe seksioni Manaxhimi i operacioneve.
Ky departament mbulon 19 lëndë, që zhvillohen në degë apo specialitete të ndryshme të nivelit universitar dhe pasuniversitar. Në degën e Administrim biznesit ofron diplomë në specialitetin “Manaxher biznesi” dhe “Administrator i sektorit publik”. Gjithashtu, departamenti i manaxhimit është përgjegjës për programin pasuniversitar “Master në Administrim Biznesi (MBA) dhe Master në Administrim Publik (MPA)”.Departamenti i manaxhimit aktualisht ka 18 pedagogë efektivë, nga të cilët 6 profesorë, 4 profesorë të asociuar, 7 pedagogë me Master dhe 1 asistent. Krahas angazhimit për një mësimdhënie cilësore, personeli i departamentit është i angazhuar në një punë relativisht të gjerë studimore-shkencore e botuese, në funksion të procesit mësimor, duke dhënë njëkohësisht kontribut profesional, në reforminin e ekonomisë së vendit, veçanërisht në fushën e biznesit dhe të administrimit publik. Departamenti, në mënyrë të vazhdueshme angazhon edhe pedagogë të jashtëm duke synuar gjithmonë tërheqjen e specialistëve me përvojë dhe me grada e tituj shkencorë.

Departamenti ka lidhje e bashkëpunim, në kuadrin e projekteve mësimore-shkencore, me një sërë departamentesh homologe jashtë vendit. Në të njëjtën kohë, ai kooperon edhe me një numër institucionesh vendase për çështje të ekonomisë dhe biznesit shqiptar.

Në departamentin e manaxhimit aktivizohen si pedagogë të jashtëm: Prof. Asoc. Dr. Filip Ngjelo, Dr. Hysen Çela, Dr. ArlindaYmeraj, Dr. Aleksandër Biberaj, Dr. Ira Zoga, Dr. Flora Mborja etj.


Kontakto
Departamenti: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Tel/Fax: +355-4-223-45-789

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno