Përgjegjës e Departamentit të Gjuhës Spanjolle

Dr. Anastasi Prodani

 

Website: http://www.unitir.edu.al

Historiku

historiku i departamentit te gjuhes spanjolle

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.
Kreu