You are here: Home Fakultetet Fakulteti i Shkencave Sociale Departamenti Punë Sociale

Miresevini ne UT

Departamenti Punë Sociale

Përgjegjës i departamentit Punë Sociale

Edmond Dragoti, Përgjegjës i Departamentit të Punës Sociale, Universiteti i Tiranës, Tiranë, Shqipëri.

Curriculum Vitae e Përgjegjësit të departamentit 

Kontakto: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Website: www.unitir.edu.al

 

 Njoftim

Fakulteti i Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës

Departamenti i Punës Sociale

Departamenti i Sociologjisë

nën kujdesin e Ministria e Punës Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta Shërbimi Social Shtetëror si dhe me mbështetjen e UNICEF organizon, Konferencën Ndërkombëtare “Dinamikat e Integrimit në Familjen Europiane përmes Përfshirjes Sociale” që do të organizohet    Tiranë, më 20 Tetor 2010, kjo Konferencë është një forum ku studiuesit dhe profesionistët do të shkëmbejnë rezultatet e përvojës së deritanishme në zhvillimin e politikave të mirëqenies sociale në Shqipëri, të ndikuara nga direktiva europiane të përfshirjes sociale.

 

Temat kryesore te konferencës janë:

 • Shërbimi Social nën ndikimin e tranzicionit urban
 • Politikat sociale ne përgjigje te transformimit te familjes
 • Marrëdhëniet e pushtetit tek politika sociale
 • Shërbimet sociale si mjet i përfshirjes sociale

 

 Bordi shkencor i Konferencës

 

 1. Prof. Dr. Theodhori Karaj, Universiteti i Tiranës, Fakulteti  i Shkencave Sociale,  Tiranë,  Albania
 2. Prof.Dr.Edmond Dragoti Universiteti i Tiranës, Fakulteti  i Shkencave Sociale,  Tiranë,  Albania
 3. Prof.Asoc.Dr. Edlira Haxhymeri, Universiteti i Tiranës, Fakulteti  i Shkencave Sociale,  Tiranë,  Albania
 4. Dr. Grida Duma,  Universiteti i Tiranës, Fakulteti  i Shkencave Sociale,  Tiranë,  Albania
 5. Filloreta Kodra, Zv Ministre e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta
 6. Mihal Naco, Shërbimi Social Kombëtar , Tiranë Albania
 7. Prof. Bejtush Gashi, Universiteti Prishtinës.  Prishtinë , Kosovë
 8. Igor Tomesh, Professor at Charls University, Prague;
 9. Manuel Carballo, Executive Director of International Center for Health and Development, Geneva, Sëitzerland;
 10. Prof. Jonuz Abdullai,  Universiteti I Europës Juglindore, Tetovë, Maqedoni
 11. Prof.  Mario Longo,  UNIVERSITA DI  SALENTO  ITALY

 

 

 

 

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

 • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
 • Kutia Postare Nr 183
 • Tel: 355 4 222840
 • Fax: + 355 4 2223981
 • Email: info@unitir.edu.al
 • Website: www.unitir.edu.al
 • Skype user: infounitir
 • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno