Lajmërime

 

Mbledhja e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës do të zhvillohet ditën e enjte, datë 19 Dhjetor 2019, ora 11:00.

Mbledhja e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës do të zhvillohet ditën e enjte, datë 19 Dhjetor 2019, ora 11:00.

Mbledhja e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës do të zhvillohet ditën e mërkurë, datë 20 nëntor 2019, ora 11:00.

Mbledhja e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës do të zhvillohet ditën e mërkurë, datë 20 nëntor 2019, ora 11:00.

Sektori i Marrëdhënieve me Publikun transferohet në adresën: Rr. Arben Broci, Godina Liria, kati i dytë, “Qyteti Studenti’’, Tiranë.

Sektori i Marrëdhënieve me Publikun transferohet në adresën: Rr. Arben Broci, Godina Liria, kati i dytë, “Qyteti Studenti’’, Tiranë.

https://goo.gl/maps/UfTTJviJwSDq9Pit6

 

 

Mbledhja e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës do të zhvillohet ditën e enjte, datë 24 Tetor 2019, ora 11:00.

Mbledhja e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës do të zhvillohet ditën e enjte, datë 24 Tetor 2019, ora 11:00.

Mbledhja e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës do të zhvillohet ditën e enjte, datë 19 shtator 2019, ora 11:00.

Mbledhja e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës do të zhvillohet ditën e enjte, datë 19 shtator 2019, ora 11:00.

Nënkategoritë

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu